NOVOSTI

Krovišta

21.09.10
Rekonstrukcija kuće i pokrivanje kuće crijepom

Krovišta u modernoj arhitekturi zahtjevna su i traže da krovopokrivač bude "pravi majstor", jer nove tehnologije ne mogu nadomjestiti pravi ručni rad kao što je postavljanje krova na obiteljsku kuću. No nove tehnologije i novi materijali omogućuju nam da krovovi budu lijepi, te kvalitetno napravljeni, i pripremljeni za (eventualni) život u potkrovlju.

Krovište, pokrivanje kućeKrovište, pokrivanje kuće

Crijep ili neki drugi pokrov?

Izbor pokrovnog materijala prvi je korak u izgradnji krova obiteljske kuće. Danas je izbor pokrovnih materijala jako širok. Iako je klasični glineni crijep još uvijek najzastupljeniji kod odabira pokrova, na kućama sve više vidimo razne varijante crijepa kao što su: betonski crijep, limeni crijep, te crijepovi od "novih" materijala.

Osim crijepa i "kopija crijepa" nude nam se i razne limene i plastične ploče, te kanadska šindra. Svaki od ovih pokrova zahtjeva posebnu pripremu krovišta.






Kamini Termotehnika

Moderni, kvalitetni kamini. Kamini koji se spajaju na sustav centralnog grijanja.


Kompletna rješenja u izgradnji i adaptaciji kuća i stanova!


Građevinarstvo Cvetko

Vrbje 34a
HR-10000 Zagreb

Tel.: +385 (0)1 3885 227
Fax: +385 (0)1 3873 730
Mob.: 098 863 714

info@gradnja-cvetko.hr


Gdje sa stvarima kod adaptacije?

Prilikom adaptacije najčešće pitanje je gdje sa stvarima iz stana? Prepustite o stvarima brigu nama. Adaptacija može početi u bilo koje vrijeme, jer Vam nudimo sigurno skladište za Vaše stvari iz stana!