Uređenje okućnice

Uređenje okoliša kuće, serija građevinskih postupaka kojima se pristupa na samom kraju gradnje kuće. Uključuje niz djelatnosti, a sve u svrhu maksimalnog zadovoljstva izgledom završene kuće (ili gospodarskog objekta).

Oblaganje dvorišta kamenom ili betonskim pločama

Izuzetno velike mogućnosti izbora izgleda dvorišta, a to nam omogućuju suvremeni proizvodi, betonske ploče i opločnici koji se mogu slagati na razne načine. Sve ovisi o nacrtima projekta.

Uređenje terasa

Terase se mogu popločati keramičkim pločicama, kamenom ili betonskim opločnicima za tu namjenu. Zidovi terasa se mogu ukrasiti dekorativnim kamenom, a ovisno o prostoru na terasi se može ugraditi i lijepi vrtni kamin, za potpuno zadovoljstvo i uživanje u Vašem novom domu.

Ograde

Kuću u konačnici možete ograditi, a i tu je izbor veliki. Ovisno o Vašim željama nude se mogućnosti ograđivanja  panelnim sistemima plastificiranih metalnih ograda, zidanjem zida, kovanim ogradama,  inox ogradama, aluminijskim ogradama, te klasičnim željeznim ogradama.

Uređenje travnjaka

Uređenje okućniceUređenje okućniceNaša tvrtka se u potpunosti brine za konačan izgled Vašeg budućeg travnjaka, tako da po samom završetku svih poslova, radimo i na hortikulturnom uređenju, sadnje biljaka i sijanja trave.


Kamini Termotehnika

Moderni, kvalitetni kamini. Kamini koji se spajaju na sustav centralnog grijanja.


Kompletna rješenja u izgradnji i adaptaciji kuća i stanova!


Građevinarstvo Cvetko

Vrbje 34a
HR-10000 Zagreb

Tel.: +385 (0)1 3885 227
Fax: +385 (0)1 3873 730
Mob.: 098 863 714

info@gradnja-cvetko.hr


Gdje sa stvarima kod adaptacije?

Prilikom adaptacije najčešće pitanje je gdje sa stvarima iz stana? Prepustite o stvarima brigu nama. Adaptacija može početi u bilo koje vrijeme, jer Vam nudimo sigurno skladište za Vaše stvari iz stana!