Gradnja Cvetko

Mala, ali dobro organizirana, tvrtka "Gradnja-Cvetko", koja se bavi svim radovima u građevinarstvu, razvila se iz obrta "Građevinarstvo-Cvetko", osnovano 01.01.1996. god.

Građevinske radove izvodimo po sistemu ključ u ruke, ili po fazama za poznatog naručitelja, a pedantnost, stručnost i kvaliteta imperativ su u našem poslovanju.

Postavljanje armature za temeljePostavljanje armature za temelje Gradnja kuće03Gradnja kuće

 

Sve radove koje preuzmemo izvodimo u dogovorenom roku, uz poštovanje pravila struke i uz povoljne cijene.

 

Na svaki Vaš upit dolazimo do Vas u najkraćem roku, saslušati Vaše želje i prijedloge o budućem projektu, te Vam dajemo stručni savjet i ponudu.
Posjedujemo svu potrebnu opremu i alate za kvalitetno i suvremeno izvođenje svih građevinskih i obrtničkih radova. Na sve radove dajemo garanciju.

Preko naše tvrtke možete nabaviti i sav potrebni građevni materijal, koji je nerijetko cijenom čak i povoljniji, nego da ga nabavljate sami.

Tijekom svih ovih godina iza nas su brojni renovirani ili iznova izgrađeni objekti širom Zagreba i okolice. Posebno naglašavamo veliko iskustvo u gradnji obiteljskih kuća, adaptaciji tavanskih prostora i saniranju i izgradnji krovišta, te adaptacijama stanova i kupaonica.

U zadnjih nekoliko godina tvrtka ima stalni ugovor o održavanju vodovodnih instalacija s tvrtkom Union d.d. Na usluzi smo i 24 sata za vodoinstalaterske hitne intervencije.

Više o našim djelatnostima pogledajte na stranici djelatnost.


Kamini Termotehnika

Moderni, kvalitetni kamini. Kamini koji se spajaju na sustav centralnog grijanja.


Kompletna rješenja u izgradnji i adaptaciji kuća i stanova!


Građevinarstvo Cvetko

Vrbje 34a
HR-10000 Zagreb

Tel.: +385 (0)1 3885 227
Fax: +385 (0)1 3873 730
Mob.: 098 863 714

info@gradnja-cvetko.hr


Gdje sa stvarima kod adaptacije?

Prilikom adaptacije najčešće pitanje je gdje sa stvarima iz stana? Prepustite o stvarima brigu nama. Adaptacija može početi u bilo koje vrijeme, jer Vam nudimo sigurno skladište za Vaše stvari iz stana!