Adaptacija kupaonice

 

Izgled adaptirane kupaoniceIzgled adaptirane kupaoniceAdaptacija kupaonice izdvaja se od ostalih adaptacija, jer je kupaonica najčešće najviše potrošena i tamo su najveći ožiljci od višegodišnje uporabe, uzrokovanim velikom vlagom i čestim korištenjem.

Adaptacija kupaonice podrazumijeva:

  • izmjenu instalacija vode, plina, struje, odvodnje
  • rušenje starih keramičkih pločica i sanitarija
  • gletanje zidova
  • postavljanje novih zidnih pločica
  • postavljanje novih podnih keramičkih pločica
  • ugradnju sanitarija i pribora

Svježi izgled renovirane kupaonice

Izgled renovirane kupaonice bljesnut će i osvježiti Vašu svakodnevicu. Kupaonica je prostor u kojem boravite nekoliko puta na dan. Za renoviranje kupaonica, koriste se različiti materijali i boje. Ovdje čovjek može biti istinski kreativan. Mogućnosti izbora kod adaptacije su velike, a danas neki centri keramike nude i 3D vizualizaciju kupaonice (prije kupovine keramičkih pločica, kupaonskog namještaja i sanitarija). Čak i u malim kupaonicama može se postići privlačan izgled inteligentnim rasporedom pojedinačnih elemenata. Za sve ostalo tu su i dizajneri interijera, posebno specijalizirani za dizajn kupaonica.


Kamini Termotehnika

Moderni, kvalitetni kamini. Kamini koji se spajaju na sustav centralnog grijanja.


Kompletna rješenja u izgradnji i adaptaciji kuća i stanova!


Građevinarstvo Cvetko

Vrbje 34a
HR-10000 Zagreb

Tel.: +385 (0)1 3885 227
Fax: +385 (0)1 3873 730
Mob.: 098 863 714

info@gradnja-cvetko.hr


Gdje sa stvarima kod adaptacije?

Prilikom adaptacije najčešće pitanje je gdje sa stvarima iz stana? Prepustite o stvarima brigu nama. Adaptacija može početi u bilo koje vrijeme, jer Vam nudimo sigurno skladište za Vaše stvari iz stana!